Przywitanie młodej pary chlebem i solą
Obiad
- tradycyjny rosół na bazie trzech rodzajów mięs z makaronem
- ryż w sosie potrawkowym z mięsem gotowanym plus groszek z marchewką na słodko
- ziemniaki z wody z koperkiem
- kuleczki ziemniaczane lub frytki
- pyzy
- mięsa:
- devolaj z trzema rodzajami sera i masełko
- roladka z kruczka z szpinakiem w otulinie ziołowej
- zraziki myśliwskie
- roladka wieprzowa z boczkiem i ogórkiem kiszonym
- kotlet schabowy
- udko z kurczaka faszerowane pieczarkami
- roladka z szynką parmeńską z serem camembert i suszonymi pomidorami
- sos myśliwski
- sezonowe warzywa na ciepło
- bukiet surówek
Kawa plus deser i ciasto
Zimny bufet
- zupa barszcz czysty
- sałatka wiosenna
- sałatka gyros
- schab faszerowany
- roladka z kurczaka faszerowana warzywami
- pieczeń rzymska
- roladka z kurczaka na słodko
- ryba w zalewie octowo- cytrynowej
- ryba na ciepło z dodatkiem sosu pomarańczowego
- krokiet faszerowany
- tym baliki drobiowe
- tym baliki wieprzowe
- pulpeciki mięsne w zalewie octowej
- drobiowe kuleczi mięsne w sosie koperkowo cebulowym
- pieczywo
- ragout wieprzowe z kluseczkami
Boczny stół kociołek zupy – flaczki
Kawa plus tort weselny
Śniadanie
- zupa sezonowa krem
- golonka po bawarsku
- golonka gotowana
- kapusta gotowana
- tradycyjne gołąbki w liściach