warsztaty kulinarne duo smaki

Zapraszamy na warsztaty kulinarne Dwa Smaki

  • Maksymalna ilość uczestników: 10 osób
  • Warsztaty jednodniowe, trwają od 4 do 5 godzin

W przypadku jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt pod numerem telefonu lub wizytę na stronie internetowej:

MARIUSZ 607 822 843
SZYMON 661 429 062
sala-klodzin.com.pl

REZERWACJE:

catering.mr@go2.pl lub 607 822 843 – Kłodzin
restauracja.omega@onet.eu lub 661 429 062 – Poznań

1. Warsztaty Jesień Dania z dyni

  • Quesadadille z dynią fetą i Kolendą
  • Sałatka z dyni ,soczewicy i koziego sera
  • Zupa dyniowa z mlekiem kokosowym
  • Zupa dyniowa z papryką i kukurydzą
  • Makaron z sosem dyniowym i grzybowym
  • Gnocchi dyniowe
  • Lasagne z dynią i ricottą
  • Gulasz grzybowy z dynią i szpinakiem
  • Ciasto dyniowo-jabłkowe
  • Sernik dyniowy
  • 2. Warsztaty Jesień Dania z grzybów
  • Borowiki marynowane
  • Prawdziwki w ciescie piwnym
  • Paprykarz z grzybów
  • Sałatka z prawdziwkami i świeżymi grzybami
  • Zupa grzybowa z dorszem
  • Bitki wołowe w sosie grzybowym na purre selerowym
  • Tartaletki z kurkami i serem kozim
  • Łosoś w sosie grzybowym
  • Szarlotka z lawęndą

3. Warsztaty kulinarne Polskie fusion

  • Śledz smażony podawany na risotto z peczaku
  • Tartinki z pasztetem drożdzowym w 3 smakach
  • Balotyna z perliczki i sarny na musie z buraków
  • Policzki wołowe na topinamburowym purre z sosem żurkowym
  • Pierożki z nadzieniem z wątróbki sosem serowym i owocami w karmelu
  • Udka podane na torciku z pumpernikla i kiszonych ziemniaków
  • Pieczona pierś z gesi z ziemniakami Au gratin i sosem śliwkowym
  • Ciasto miodowe z lukrem limonowo kminkowym i sosem malinowym
  • Mus z białej czekolady i florentynki

4. Warsztaty Moje Pierwsze przyjęcię dla Przyjaciół

  • Zupa z gruszki i pietruszki
  • Zupa porowo ziemniaczna z łososiem wędzonym
  • Lekkie burgery z ryżu łososia i szpinaku
  • Wrapy z cienkich omletów
  • Tartaletka z pieczonym burakiem i sosem gorgonzola
  • Empanadas z mięsem fasolą i chorizo
  • Sałatka z czerwonych winogron i kozim serem
  • Pieczone żeberka jagnięce z tymiankiem i sałatką z parmezanem
  • Grzanki z bagietki z awokado świeża bazylią i figami
  • Grillowane kiełbaski z marmoladą
  • Ciasto czekoladowe
  • Makaroniki migdałowe

5. Warsztaty Kulinarne Domowa Piekarnia

  • Miękki i lekki chleb na kanapki
  • Ciabatta z dodatkami-oliwki, pomidory,zioła
  • Chleb z chrupiącym boczkiem i chili
  • Chałka
  • Najlepsza focaccia
  • Paszteciki z kapustą i grzybami
  • Bułeczki 100% razowe
  • Drodzówki z serem i skórką pomarańczową
  • Bułeczki cynamonowe